(0)Kurv

Din indkøbskurv er tom.


Parfumer

1 til 30 af 47

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

1 til 30 af 47

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Liste 

Sorter stigende

I denne kategori finder du alle vores parfumer, søger du efter en bestemt parfume skal du benytte dig af filtrerings mulighederne i venstre side for at finde frem til netop den parfume du er på udkig efter. Du kan med filtrerings muligheder sortere alle parfumerne efter køn, parfume type som Eau de Parfum, Eau de toilette, deodoranter og parfume mærker/brands, de forskellige flaskestørrelse vi har til rådighed samt også på prisnivieau, vi har nemlig både de billigere parfumer og parfumer fra de noget dyre mærker/brands.

Fælles for alle vores parfumer er at du finder dem billigst her hos os og at de alle er 100% ægte, da vi hos LaFlora.dk ingen chance tager og kun køber parfumerne hjem fra store og anderkendte parfume grossister, hvor der er sikkerhed for at perfumerne er ægte.

Kan du ikke finde din ønskede parfume? Så send en mail til info@laflora.dk, med oplysninger om hvad du søger efter, så er der stor chance for at netop den parfume er at finde på vores shop når vi køber parfumer hjem næste gang, dette gøre vi flere gange om måneden. De oplysninger vi skal bruge for at få din ønskede parfume hjem er, mærke/producent, modelnavn, parfumetype og evt flaskestørrelse. Eks: Chancel coco EDP/Eau de Parfum, 50 ml.

God shopping!

LaFlora.dk

 

Parfume

Alle kender til det med, at man står i bussen eller toget og der så kommer en person ind, som lugter langt væk af gammel sved og dårlig hygiejne. Ingen bryder sig om det, men det er sådan landet ligger, og folk glæder sig til at komme ud igen. Der findes selvfølgelig folk, som ikke selv kan gøre for det, men størstedelen kan selv gøre noget for ikke at lugte dårligt. Det kan dog være svært at sige, hvad en dårligt lugt er, men oftest forbinder man parfume med npget godt. Der er forskelig smag indenfor dufte, som der er med tøj, og det svinger derfor fra person til person, hvilken parfume der er favoritten.

Sommerdufte og vinterdufte. Parfumer til mænd og parfumer til kvinder. Der er et hav af forskellige parfumer, og det kan være svært at finde den rigtige parfume. Det er ofte nemt at kende forskel på parfumer til mænd og dem til kvinder. Der findes dog undtagelser, som gør, at man til tider godt kan komme lidt i tvivl. I disse situationer kan det i princippet også være ligegyldigt hvilket køn, den er beregnet, hvis der ikke kan lugtes forskel. Det er i sidste ende en selv, som kommer til at lugte mest til den, og det skal derfor være en duft, man godt kan lide.

Sommerdufte bliver tit betegnet som friske og sommerlige. De fleste kender til følelsen af sommeren og varmen, men ikke mindst også duften af naturen og vejret. Dette er kombineret på forskellige måder og dermed sat sammen til forskellige parfumer. Parfumeri er en forretning som alle andre, og der findes ofte en parfume til enhver lejlighed. En parfume til mænd har tit en kraftigt fremtræden af en form for mint. Det er en frisk duft, som mange nok kan huske fra fædres aftershave, da de var små.

En parfume til kvinder kan igen dufte på et hav af forskellige måder. En blanding af forskellige ingredienser kan give den dejligste søde duft, men blandes tingene på et lidt anden måde eller af nogle lidt andre ingredienser, kan duften blive helt anderledes. Dufte kan være meget svære at beskrive, og det gælder også for en parfume. Hver enkelt parfume giver sit helt eget indtryk

Brug parfume med måde

Mange har prøvet senariet i toppen af teksten, men mange har garanteret også prøvet at gå forbi eller stå i nærheden af en person, som har taget alt for meget parfume på. Dette er ofte lige så ubehageligt som en grim svedlugt, da det kan skære i næsen, og nogle får det fysisk dårligt af det. Derfor er det vigtigt, at man finder den gyldne middelvej, hvor der ikke er for meget, så det bliver dårligt, men heller ikke så lidt at det intet nytter. Det er svært, at sige hvor meget det er, da det også tit afhænger af lejligheden, men typisk plejer et par sprøjt parfume være passende.