(0)Kurv

Din indkøbskurv er tom.


Parfumer til ham

20 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

20 vare(r)

pr. side

Tabel  Liste 

Sorter stigende

Parfume til mænd

Parfume har eksisteret i ufatteligt mange år. Den første parfume blev fremstillet allerede i år 1370. Denne parfume blev fremstillet i Ungarn og blev selvfølgelig kaldt ’’Ungarsk Vand’’. Lige siden dengang er der blevet fremstillet en masse forskellig parfume til ham og hende. Parfume bruges til at få mennesker til at dufte godt. Netop dette har været meningen med parfume lige siden dens oprindelse i år 1370. Der bliver i dag lavet mange forskellige slags parfumer. Der er forskel på duften, og der er forskel på om det er parfume til ham eller til hende.

I dag findes der et kæmpe antal af parfumer til mænd. Man kan købe sin parfume i forskellige størrelser, altså hvor mange milliliter der er i parfumebeholderen, og alle parfumerne dufter forskelligt. Der findes parfumer til alle typer mænd. Parfume er en luksusvare og det er anerkendte mærker som for eksempel Gucci, Lacoste, Dolce & Gabbana, Burberry, Emporio Armani, blandt mange andre, som fremstiller parfume til ham. Kendte personligheder som Antonio Banderas, Björn Borg, Fifty Cent og David Beckham har også lanceret deres egne parfumer til mænd.  Det samme har en række dyre bilmærker som for eksempel Ferrari, Porsche, Bugatti og Hummer gjort.
 
Parfume til ham er en glæde

Det giver en speciel følelse at tage parfume på, og det giver et specielt indtryk når man dufter til en der har parfume på. Parfume til mænd bruges af nogen kun i specielle anledninger, andre bruger det dagligt. For dem der bruger parfume i specielle anledninger, har parfume en form for luksusstatus. Dét, at man tager parfume på når man eksempelvis tager i byen, tager til jobsamtale, eller tager på date er fordi man gerne vil gøre et ekstra godt indtryk. Man vælger selv hvordan man skal dufte ved at vælge en bestemt parfume, og det viser andre mennesker at man har gjort noget ud af sig selv, inden man skal møde dem.

Der findes rigtig mange parfumer og mange mænd har også mere end én parfume stående. Parfume til ham kan have en stærk duft, en mildere duft, en meget maskulin duft og en mere neutral duft. Nogle har måske lidt af hvert stående, så de har lidt at vælge imellem. Dette kan være en god idé, for nogle parfumer kan virke bedre til én anledning end til en anden. Nogle vil måske synes, at en meget maskulin og stærkt duftende ville være upassende for en klasselærer at have på, på arbejde. Her ville en mildere duft være bedre passende, mens en stærkt duftende parfume er bedre til når han skal i byen om aftenen, da den ikke vil virke lige så stærk blandt mange mennesker.

Parfume til mænd kan være et svært valg, og man bliver tit nødt til at erhverve sig mere end en for at få mest ud af dem. Heldigvis findes der så mange forskellige, med så mange forskellige dufte, at man har noget at vælge imellem. Parfume bliver fremstillet af dyre mærker, og er derfor anset for at være lidt af en luksusvare, hvilket giver et godt indtryk på andre mennesker.